HELENDE SESSIES VOOR LICHAAM EN GEEST
Hallo lief mens, 

Je bent van harte welkom om helende sessies te ontvangen in mijn praktijk. Ik werk vanuit de holistische visie dat lichaam en geest samen werken. Als je je fysiek beter voelt heeft dat invloed op je psyche en als je je meer ontspannen en in balans voelt heeft dat weer invloed op je stress niveau en daardoor op je fysieke lichaam. Ik werk zowel gericht op je klachten, indien aanwezig, maar de sessies zijn ook heel ontspannend, waardoor je meer tot rust komt en je fijner kunt gaan voelen, zowel fysiek als psychisch.

Op de pagina ervaringen kun je een aantal reviews lezen van ontvangers van deze bijzondere sessies. 

In de praktijk wordt iedere persoonlijke healing sessie steeds opnieuw afgestemd op jouw eventuele fysieke klachten en je wensen. We beginnen de sessie dan ook altijd met een gesprek over wat er gaande is in je leven en waar je naar verlangt. Sowieso is diepe ontspanning altijd een basis van waaruit stress en spanning gemakkelijker losgelaten kan worden, dus dat is altijd de eerst insteek. 

Ook geef ik workshops in het werken met de stemvorken. Je kunt voor informatie op de pagina stemvorken workshops kijken.

Wil jij een of meerdere sessies of meedoen aan een workshop? Dan kun je me mailen, appen of bellen om een afspraak te maken of om even te overleggen welke sessie het beste bij je past op dit moment.

Van harte welkom!

Ineke Meraya Buitenhuis.E-mailen
Bellen
Info