HELENDE SESSIES VOOR LICHAAM EN GEEST


Workshops werken met stemvorken - Fonoforese & Fonoreflex


Fonoforese is het werken met de helende trillingen van stemvorken. In de tweedaagse basis workshop gaan we leren hoe we de chakra stemvorken in kunnen zetten, met als doel dat we door deze behandeling onze ontvanger een staat van diepe ontspanning aan kunnen bieden, waarin er stress losgelaten kan worden en er meer rust en balans in het systeem van deze ontvanger ontstaat.

Stemvorken kun je heel precies plaatsen. De trilling trilt dan diep in het weefsel door, daar waar je vingers bijvoorbeeld niet bij kunnen komen, maar ook heel subtiel, bijvoorbeeld in de aura, het energieveld om je heen, dan niet direct zichtbaar is, maar wel invloed heeft op hoe jij je voelt.

Op de eerste dag gaan we kennis maken met de stemvorken, ons eigen energetische veld tot rust brengen, en een behandeling leren geven met de chakra stemvorken op het lichaam. (chakra fonoforese) Op de tweede dag gaan we werken met de stemvorken op de voeten en de wervelkolomlijn van de voeten. (fonoreflex)

Ik werk met kleine groepen van maar twee deelnemers tegelijkertijd. Dat is omdat ik je graag persoonlijke aandacht wil geven en goed wil kunnen begeleiden. Het is bij mij thuis, kleinschalig en elke workshop dag zal weer iets anders zijn. Dat is afhankelijk van wat de trillingen teweeg brengen, persoonlijke 'issues' en vragen.

Je kunt op deze dagen mijn stemvorken sets werken. Deze dag zijn van 10.30 uur tot 16.30-17.00 uur.


De tweedaagse basis workshop wordt gegeven op 

5 en 6 januari, VOL

7 en 8 maart, VOL

28 en 29 maart, VOL 

25 en 26 april

16 en 17 mei, VOL

13 en 14 juni

4 en 5 juli


Losse basisdag - Chakra stemvorken healing via het lichaam

2 mei, VOL


Vervolgdag - Planeten stemvorken workshop

Een hele bijzondere dag, waar we gaan werken met de planeten stemvorken. We hoeven geen astrologen te zijn om met deze oerkrachten te kunnen werken. We kunnen onze ontvangers aan de hand hun sterrenbeeld hun eigen basis frequentie laten horen en voelen, waardoor de eigen innerlijke kracht geactiveerd wordt. We leren ook een hele ontspannen sessie te geven (en te ontvangen) via het lichaam met zeven verschillende stemvorken. We nodigen het lichaam uit om in de eigen kracht te komen en meer balans te ervaren. We gaan ook meer klachten gericht werken op deze dag.

Je kunt weer met mijn stemvorken set werken en het is inclusief lunch en een korte reader

26 maart, VOL

6 september, twee plaatsen beschikbaar

Je hebt dan wel de tweedaagse basis workshop of de losse basis dag gedaan bij mij.E-mailen
Bellen
Info